![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
http://planeta.php.pl/
Pierwszy wpis. Dlaczego akceptowane są blogi po angielsku? Nic nie mam do angielskiego, ale wydaje mi się że jeszcze żyjemy w polsce i jednak chciałoby się czytać polskie teksty. Nie ma opcji w języku polskim co dla niektórych uniemożliwia przeczytanie takiego artykułu. I odrazu uprzedzam przed argumentami typu "Angielskiego nie rozumiesz?". Odpowiadam: Rozumiem, ale jestem na POLSKIEJ stronie POLSKICH developerów i chcę czytać POLSKIE teksty. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
and often it is easier for me to understand particular aspects of programming when they are explained in English. Może dla ciebie. Dla mnie Język Polski daje te same, jeżeli nie większe możliwości, wytłumaczenia pewnych aspektów programowania. Ale wtedy forum straciło by zapewne większość swoich użyszkodników. Więc dałeś odpowiedź za Cysiaczka. Nie wiem jak popularność planety ale takimi rzeczami to raczej polskich użytkowników nie zdobędzie. W takiej sytuacji jak ta powinna być wersja językowa angielska i polska co rozwiązałoby problem. I osobiście nie widzę żadnego problemu w tym że jeden wpis na planecie jest po angielsku. A jak się pojawi takich więcej? Zgłaszam to wcześniej. Ten post edytował wookieb 9.08.2009, 20:57:48 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 17:01 |