![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 23.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Na jednej ze stron znalazłem kod do modyfikacji danych w bazie. Po odpaleniu pliku poprawnie wyswietla pobrane dane ale po naciśnięciu Modyfikacja nic się nie dzieje. Tzn nie wyświetla formularzy z danym id potrzebnych do modyfikacji tylko pozostaje na 1 stronie. Prosiłbym o pomoc jak sobie z tym poradzić.
Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 23.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
($_GET['stan'] == 'modyf') (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) ?
jezeli nie to nic juz nie wiem. pół dnia sie mecze i co bym nie zrobił to dalej nie działa i juz mam dosc narka no dobra niby zadziałało (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tylko teraz wyswietliło się tez taki błąd Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/web67/domains/om.9x.pl/public_html/statystyki/include/nowy2.php on line 41 Ten post edytował MarcinFC 9.08.2009, 16:42:06 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 20:27 |