![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Tutaj dyskutujemy nt. wprowadzonych zmian.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
A my, jako zespół, oczekujemy od użytkowników zrozumienia, że ekipa forum, to nie nolife'y ślęczące wyłącznie nad forum. ~kwiateusz dostał już info co do wydajności, bo to jest jeden z większych problemów, ja zaraz siadam do rekonstrukcji wyrażeń. Oczywiście, że wasz rozumiem. Przecież nie ślęczę i nie drzę się na każdą lukę tylko spokojnie ją zgłaszam. To, że używam przymiotników podkreślających moją ocenę danego rozwiązania określa stopień w jakim mi się podoba/nie podoba. Cytat ja zaraz siadam do rekonstrukcji wyrażeń. A jaki masz pomysł na nie interpretowanie słów w zdaniu "Musisz użyc file_get_contents a potem pre g_matchem wyciagnac sobie to co chcesz". Użycie manual? Czasem nie ma na to czasu. Napiszesz komuś szybko co i jak a ten sam sobie wyszuka tych funkcji. Chcę najzwyczajniej w świecie podkreślić mała bezużyteczność i uciążliwość owego rozwiązania. I tyle. Cytat Atakuję? Nie - wyjaśniam, więc wyluzuj. Zarzuciłem, że atakujesz? "Głodnemu chleb na myśli" Cytat Ale Twoja powinność zabiera 5 minut czasu, a nie wielokrotność. Ok zabroń wypowiadać się w tym temacie wszystkim, którzy nie spędzili na wyszukiwaniu błędów tyle czasu co ty przy modyfikacji forum. Nikt wtedy nie będzie mógł się wypowiedzieć. Ten post edytował wookieb 8.08.2009, 16:15:59 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 10:35 |