![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 5.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki kod:
Kod <?php $zapytanie = mysql_query("SELECT cos, MAX(costam) AS co2, COUNT(cos) hacks FROM cos GROUP BY login order by cos desc limit 10"); echo '<center><table border="0">'; echo '<tr style="background-color:#292929;">'; echo '<td><center><B> User <B><center></td>'; echo '<td><center><B> Count <B><center></td>'; echo '<td><center><B> Best <B><center></td>'; echo '</tr>'; //echo '<tr>'; while($wynik = mysql_fetch_array($zapytanie)) echo '<tr><td>'; echo $wynik['tabelka1']; echo '</td><td>'; echo $wynik['tabelka2']; echo '</td><td>'; echo $wynik['tabelka3']; echo '</td></tr>'; //echo $wynik['tabelka1'] $wynik['tabelka2] $wynik['tabelka3']. //echo '</table>'; ?> I niestety nie wyświetla on tego co trzeba ( w tabeli ): czyli Kod User | Count | Best jasio | 2 | 20 Powiedzcie mi drodzy userzy co muszę poprawić. Naprowadźcie mnie na odpowiednią drogę. Aktualnie to wygląda tak: Kod User | Count | Best jasio jasio2 jasio3 a nie wyświetla Count i Best. Dodam tyle, że samo zapytanie i pętla są dobre, bo bez formatowania w tabeli wszystko jest wyświetlane bez problemu.
Powód edycji: [Spawnm] Poprawiłem tagi.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 312 Pomógł: 9 Dołączył: 14.10.2006 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 21:22 |