![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 11.04.2002 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Robie właśnie panel administracyjny do dodawania, edycji i kasowania newsów i nie wiem jak go dobrze i fajnie zrobic.
Na razie zrobilem na tej zasadzie, że otwiera sie okno, w ktoreyn nalezy podac uzytkownika i haslo, jesli jest dobre to pokazuje sie strona z linkami do strony do dodawania newsow i drugi link do strony z edycja i usowaniem. Po kliknieciu na dany link otwiera sie nowe okno bo zrobilem to jako osobne strony i tu wlasnie wydaje mi sie ze zrobilem to nie tak jak trzeba, bo ktos moze dodac sobie do ulubionych w tym miejscu i nie musi wtedy przechodzic przez logowanie, a poza tym wolal bym zeby to bylo nie przez linki tylko przez buttony. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2002 Skąd: Księżyno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Słuchaj mam świetną administracje napisaną przez olo_b19 jak chcesz to napisz a wyśle ci ją na maila ma możliwość edycji dodawania usuwania i przeszukiwania jest to administracja do logowania ale w scrypcie łatwoja można przerobić na każdą inną mój emial gk345@o2.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 12:18 |