![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Witam,
Ze względu że już od dłuższego czasu przymierzam się do tego ZCE ... to mam pytanie do osób co posiadają (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Kiedy zrozumieliście że umiecie wystarczająco aby móc pozytywnie napisać ten egzamin ? Bo osobiście ciągle się waham czy moja wiedza nie jest zbyt mała aby zdawać :/ Niby jest wypisane co może być na egzaminie , ale teraz pytanie czy czymś mnie nie zaskoczą, czy nie dostanę masy podchwytliwych pytań ... Dlatego pytam się , kiedy zrozumieliście że wiecie już wszystko / wystarczająco dużo i napiszecie ten egzamin bez problemu ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 61 Pomógł: 6 Dołączył: 15.07.2009 Skąd: Śląsk->Ruda Śląska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Puciek pierdoły wypisujesz, posiadanie niektórych certyfikatów jest jak najbardziej korzystne, one potwierdzają poziom Twojej wiedzy. Analogicznie ktoś, kto ma wyższe wykształcenie dostanie lepsze wynagrodzenie niż ktoś po szkole średniej na tym samym stanowisku, tylko dlatego, że "ma papierek ukończenia studiów" ponieważ jego wiedza została przez odpowiednie osoby sprawdzona. A przecież teoretycznie obaj mogą mieć ten sam poziom wiedzy.
|
|
|
![]()
|
|
TAO programowania Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 3 Dołączył: 25.03.2003 Skąd: ze słoika Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Puciek pierdoły wypisujesz, posiadanie niektórych certyfikatów jest jak najbardziej korzystne, one potwierdzają poziom Twojej wiedzy. Analogicznie ktoś, kto ma wyższe wykształcenie dostanie lepsze wynagrodzenie niż ktoś po szkole średniej na tym samym stanowisku, tylko dlatego, że "ma papierek ukończenia studiów" ponieważ jego wiedza została przez odpowiednie osoby sprawdzona. A przecież teoretycznie obaj mogą mieć ten sam poziom wiedzy. Kurde ja faktycznie pierdoly wypisuje bo wole progrmiste po 4 latach doswiadczenia w pracy niz programiste po 4 latach studiow ale z dyplomem i jakos mnie ten papierek ze ukonczyl studia nie przekonuje.@phpion, i dlatego ze jest ich wiecej to znaczy ze maja racje ? I powiedz mi ile tych przeroznych trafnych argumentow bylo, bo ja moge powiedziec dokladnie to samo w druga strone i nawet porpzec roznymi ciekawymi cytatami, nie tylko obrazami. Ten post edytował Puciek 31.07.2009, 14:46:49 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kurde ja faktycznie pierdoly wypisuje bo wole progrmiste po 4 latach doswiadczenia w pracy niz programiste po 4 latach studiow ale z dyplomem i jakos mnie ten papierek ze ukonczyl studia nie przekonuje. A co wolisz:1. Programista cztery lata doświadczenia; 2. Programista cztery lata doświadczenia z dyplomem uczelni; (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 17:44 |