![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Witam,
Ze względu że już od dłuższego czasu przymierzam się do tego ZCE ... to mam pytanie do osób co posiadają (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Kiedy zrozumieliście że umiecie wystarczająco aby móc pozytywnie napisać ten egzamin ? Bo osobiście ciągle się waham czy moja wiedza nie jest zbyt mała aby zdawać :/ Niby jest wypisane co może być na egzaminie , ale teraz pytanie czy czymś mnie nie zaskoczą, czy nie dostanę masy podchwytliwych pytań ... Dlatego pytam się , kiedy zrozumieliście że wiecie już wszystko / wystarczająco dużo i napiszecie ten egzamin bez problemu ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Puciek, nie rzumiesz jednej rzeczy. ZCE to jeden z wielu argumentów, nie jedyny! Chyba nie zaprzeczysz, że im więcej argumentów tym lepiej?
Zatrudnienie kogoś tylko dlatego, że ma ZCE jest głupie. Zwrócenie na niego uwagi wśród tłumu, to już co innego. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 15:54 |