![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 1 Dołączył: 22.06.2009 Skąd: Londyn, UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, zastanawiałem sie nad kupnem iMac, wersja 24 calowa.
Teraz mam pytanie czy się opłaca, wszyscy profesjonaliści sobie chwalą te komputery wraz z ich systemami wszczegolnosci, graficy ja zajmuje się Web Developingiem, i mam pytanie, czy do pisania kodu dobry był by taki sprzęt? Zdaje sobie sprawę ze do pisania kodu wystarczy Atari o.0 ale chciałbym pracować na czymś na prawdę dobrym. Może ktoś posiada ten sprzęt, jak go oceniacie? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co do Windowsa wzorującego się na Apple to trudno mi to tutaj ocenić bo tego pierwszego w ogóle nie używam w większym zakresie, wiem tylko tyle i zauważyłem używając go (czyli właśnie Dock). Przykładem z innej beczki będzie: jaki jest prawdopodobnie najpopularniejszy odtwarzacz muzyczny na Windowsa (znam niewiele osób które używają innego)? Może jednak te programy z Apple mają pewno wygodę użytkowania.
Co do Docka to proszę o nie wypowiadanie się osób które tylko go widziały a nigdy z nim nie pracowały, bo i tak nie zrozumiecie. Ten post edytował Jabol 31.07.2009, 10:04:21 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.10.2025 - 13:32 |