![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Witam,
Ze względu że już od dłuższego czasu przymierzam się do tego ZCE ... to mam pytanie do osób co posiadają (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Kiedy zrozumieliście że umiecie wystarczająco aby móc pozytywnie napisać ten egzamin ? Bo osobiście ciągle się waham czy moja wiedza nie jest zbyt mała aby zdawać :/ Niby jest wypisane co może być na egzaminie , ale teraz pytanie czy czymś mnie nie zaskoczą, czy nie dostanę masy podchwytliwych pytań ... Dlatego pytam się , kiedy zrozumieliście że wiecie już wszystko / wystarczająco dużo i napiszecie ten egzamin bez problemu ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
TAO programowania Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 3 Dołączył: 25.03.2003 Skąd: ze słoika Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Wiadomo ze kazdy papier moze sie przydac, byleby zbyt szorstki nie byl.
Jak ktos chce wywalic XXXXzl za dyplom na sciane ktory w praktyce jest bezuzyteczny (mike, czy ktoakolwiek z tych ofert "za ZCE" doszla do skutku ? Watpie) to prosze bardzo. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak ktos chce wywalic XXXXzl za dyplom na sciane ktory w praktyce jest bezuzyteczny (mike, czy ktoakolwiek z tych ofert "za ZCE" doszla do skutku ? Watpie) to prosze bardzo. Nie, ponieważ nie byłem zainteresowany.Zacznijmy od tego, że zrobiłem sobie ZCE przede wszystkim jako miły akcent kończący moją przygodę z PHP (ot takie zakończenie pewnego rozdziału). Ale to mój wybór, ZCE to taniocha więc co mi szkodziło. Gdybym zdecydował się kontynować karierę programisty PHP to taki certyfikat jest pomocny. Nie pisz, że takie coś jest bezużyteczne bo powyżej podałem przykłady jak bardzo moze to być pożyteczne. Albo nie czytasz, albo nie rozumiesz tego co czytasz (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) Jeśli masz na myśli ZCE to dałeś za dużo X'ów. 125 USD to nie są duże pieniądze, tym bardziej, że pracodawca sponsorował. Jeśli piszesz o innych certyfikatach (tu mam na myśłi Javowe) to nie ma sensu z Tobą rozmawiać bo nie wiesz o czym piszesz. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 00:07 |