![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 1 Dołączył: 22.06.2009 Skąd: Londyn, UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, zastanawiałem sie nad kupnem iMac, wersja 24 calowa.
Teraz mam pytanie czy się opłaca, wszyscy profesjonaliści sobie chwalą te komputery wraz z ich systemami wszczegolnosci, graficy ja zajmuje się Web Developingiem, i mam pytanie, czy do pisania kodu dobry był by taki sprzęt? Zdaje sobie sprawę ze do pisania kodu wystarczy Atari o.0 ale chciałbym pracować na czymś na prawdę dobrym. Może ktoś posiada ten sprzęt, jak go oceniacie? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Cytat iPhona używam jednym palcem, mając go położonego w uchwycie na drzwiach samochodu - jakoś jeszcze nie doszedłem do kupna przyssawki. Z nokią już nie jest tak dobrze. Czy będzie to z mojej strony źle odebrane, jesli napomknę, że używanie telefonu podczas jazdy samochodem jest zabronione? (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Cytat Korzystanie podczas jazdy z telefonu wymagające trzymania słuchawki lub mikrofonu w ręku przez kierującego pojazdem 200 zł (ROZPORZĄDZENIA PREZESA RADY MINISTRÓW z dnia 24 listopada 2003 r. w sprawie wysokości grzywien nakładanych w drodze mandatów karnych za wybrane rodzaje wykroczeń (Dz. U. Nr 208, poz. 2023)) To był oczywiście żart. Telefony komórkowe są dla mnie przedmiotami służącymi do rozmawiania i ewentualnie klepnięcia czasem jakiegoś SMS'a i nigdy nie wzbudzały we mnie większych emocji i rzadko wykorzystuję je do innych celów. I tu już nie ma znaczenia ani marka, ani model. Miałem i Sagema, i Alcatela, i dwie Nokie (obecnie E51) i Samsunga, i Motorolę i po prostu działały. Dzwoniłem/odbierałem (zielona słuchawka), kończyłem rozmowę (czerwona słuchawka) i już. To wszystko. Przypuszczam, że gdyby był to iPhone, też by się nadał. Ale tu znów podkreślam: "z mojego punktu widzenia". Cytat W porównaniu do windowsa (że o linuxie nie wspomnę) tutaj wszystko działa na zasadzie klik-i-masz. Hm, w moim Ubuntu też to tak działa... Jak już poruszamy ten temat (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Cytat Na samym Mac'u pracowałem niewiele - tyle ile z DeyVem byliśmy na rozmowach u klientów i na jego mydelniczce coś pokazywaliśmy, ale widząc jak on śmiga, widząc wydajność baterii, sposób działania samego systemu - jestem pod dużym wrażeniem. No i tu poruszamy kwestię subiektywnych odczuć. Ja byłem pod wrażeniem, ba, mało sobie zębów nie wybiłem o podłogę z tego wrażenia kiedy mi kopara poleciała w dół, jak miałem okazję pobawić się Acerem 8935 GemstoneBlue. Jak już wspomniałem wcześniej, ten notebook zjada maki na śniadanie popijając mleczkiem. A kosztuje podobnie. Ten post edytował blooregard 30.07.2009, 22:22:16 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.10.2025 - 08:00 |