![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 1 Dołączył: 22.06.2009 Skąd: Londyn, UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, zastanawiałem sie nad kupnem iMac, wersja 24 calowa.
Teraz mam pytanie czy się opłaca, wszyscy profesjonaliści sobie chwalą te komputery wraz z ich systemami wszczegolnosci, graficy ja zajmuje się Web Developingiem, i mam pytanie, czy do pisania kodu dobry był by taki sprzęt? Zdaje sobie sprawę ze do pisania kodu wystarczy Atari o.0 ale chciałbym pracować na czymś na prawdę dobrym. Może ktoś posiada ten sprzęt, jak go oceniacie? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 1 Dołączył: 15.01.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Niczym. Subiektywnym odczuciem, że "mnie" lepiej pracuje, "dla mnie" jest bardziej ergonomiczny, "mój" system jest łatwiejszy/prostszy itp. Wasze subiektywne odczucia w połączeniu z mistrzowskim marketingiem Apple wciśnięte Wam pod pretekstem obcowania z czymś "elitarnym" i "nieosiągalnym" przez innych producentów sprzętu i softu. To jest właśnie opinia totalnego ignoranta, który wyrobił ją sobie na podstawie "wydaje mi się" i to właśnie przez takie opinie ten kretyński stereotyp się rozwija. Oczywiście są osoby, które kupują maki, żeby poczuć się lepszymi od innych ale właśnie wmawiasz mi, że jestem kretynem bo wydałem na komputer więcej niż Ty bez żadnego powodu. Może rusz troszkę bańką i dojdź do tego, że coś z Twoim wyobrażeniem może być nie tak, bo jak sam przyznałeś nie masz na ten temat żadnej wiedzy. Niecałe dwa lata temu wymieniłem wszystkie komputery w firmie na maki i odnoszę z tego tytułu realne korzyści. Tego posta piszę z dwuletniego imaca 24, który kosztował mnie 8600 zł brutto, w momencie jego zakupu blaszak z podobnym monitorem wychodził jakieś 6000. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.10.2025 - 03:33 |