![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 1 Dołączył: 22.06.2009 Skąd: Londyn, UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, zastanawiałem sie nad kupnem iMac, wersja 24 calowa.
Teraz mam pytanie czy się opłaca, wszyscy profesjonaliści sobie chwalą te komputery wraz z ich systemami wszczegolnosci, graficy ja zajmuje się Web Developingiem, i mam pytanie, czy do pisania kodu dobry był by taki sprzęt? Zdaje sobie sprawę ze do pisania kodu wystarczy Atari o.0 ale chciałbym pracować na czymś na prawdę dobrym. Może ktoś posiada ten sprzęt, jak go oceniacie? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 1 Dołączył: 15.01.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@vermaden: mam kupić della czy hp po to aby zdobyć nowe problemy, koszmarny wygląd, wtyczkę esata i zaoszczędzić kilka zł? Może dla Ciebie ma to jakiś sens, dla mnie to głupota.
Po to wydaje więcej, żeby nie mieć problemów, na dodatek ubóstwiam minimalizm - dla mnie laptop nie musi wyglądać jak statek kosmiczny, nie musi mieć wlotów powietrza z każdej strony a atut w postaci esata w usb... Chyba już o tym wspomniałem... Podobnie jest z touchpadem, pewnie w Twoim samochodzie są dwie kierownice i joystick - mi wystarczy jedna, ze wspomaganiem, za to wygodna. Cytat Ja Ci tylko próbuje udowodnić coś czego fanatyczny wyznawca Jobsa nie dopuszcza do siebie. OS X to nie jest system dla każdego. Dla części osób (na przykład ja) jest zbędny i nic nie wnosi. Jest gadżetem, jakkolwiek byś na to nie patrzył. Jesteś po prostu fanatycznym wyznawcą ms i nie dopuszczasz do siebie możliwości, że to nie gadżet - jakkolwiek byś na to nie patrzył (pozwolę się wypowiedzieć w Twoim imieniu, tak samo jak Ty w moim (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) ). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 02:34 |