![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 1 Dołączył: 22.06.2009 Skąd: Londyn, UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, zastanawiałem sie nad kupnem iMac, wersja 24 calowa.
Teraz mam pytanie czy się opłaca, wszyscy profesjonaliści sobie chwalą te komputery wraz z ich systemami wszczegolnosci, graficy ja zajmuje się Web Developingiem, i mam pytanie, czy do pisania kodu dobry był by taki sprzęt? Zdaje sobie sprawę ze do pisania kodu wystarczy Atari o.0 ale chciałbym pracować na czymś na prawdę dobrym. Może ktoś posiada ten sprzęt, jak go oceniacie? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 3 Dołączył: 4.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale to tylko pokazuje ze kazdy ma inne potrzeby co do komputera.
Ty potrzebujesz maszyny do pisania kodu + pewnie obejrzenia filmu + pogrania. Ja gram "raz od wielkiego dzwonu", ale gram. Za to w momencie kiedy urodzila mi sie corka zrobilem 100043834 zdjec. Nagralem troche filmu jak mowi, chodzi itd. iLife w tym wypadku bylo po prostu idealne dla mnie. Nie zgodze sie z toba ze OS X jest gadzetem. Cena ma byc wykladnikiem tego czy jest gadzetem czy nie? Zartujesz chyba! A zapomnialem zapytac jeszcze kiedy ostatnio przeinstalowywales Windowsa? Ile antywirusow przerabiales zanim wybrales ten jedyny co nie spowalnia komputera? Kiedy ostatnio sie komputer zawiesil? Ja jesli mialbym odpowiedziec to byloby: nigdy nie przeinstalowywalem, uptime komputera 24 dni6 godzin. Nie uzywam antywirusa. Zawiesil tak ze musialem robic twardy restart - nigdy. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 17:23 |