![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 1 Dołączył: 22.06.2009 Skąd: Londyn, UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, zastanawiałem sie nad kupnem iMac, wersja 24 calowa.
Teraz mam pytanie czy się opłaca, wszyscy profesjonaliści sobie chwalą te komputery wraz z ich systemami wszczegolnosci, graficy ja zajmuje się Web Developingiem, i mam pytanie, czy do pisania kodu dobry był by taki sprzęt? Zdaje sobie sprawę ze do pisania kodu wystarczy Atari o.0 ale chciałbym pracować na czymś na prawdę dobrym. Może ktoś posiada ten sprzęt, jak go oceniacie? |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 3 Dołączył: 4.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Windows 7? Przeciez to Vista w nowych ciuszkach (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Jeszcze nie ma nawet ostatecznej wersji finalnej ;-)
Mysleniem ze OS X nic nie daje mozna przesiasc sie na Linuxa ktory jest zupelnie za free - tez znajdziesz darmowe odpowiedniki a i pieniadze zostana w kieszeni. Dajac link do bloga Davida chodzilo mi raczej o to zeby pokazac ze ludzie zwiazani z programowaniem przesiadaja sie na OS X i sa zadowoleni - nie traktuja go jako drogiej zabaweczki. Co do ceny - jesli patrzysz na sam koputer to jasne - jest sporo drozej. Jednak pamietaj ze w tej cenie masz tez pakiet iLife. Dolicz to do ceny Windowsa i porownaj. Dopisze jeszcze ze oczywiscie nie chce wszczynac wielkiej wojny miedzy uzytkownikami roznych systemow, ale ciezko sie nie zgodzic z tym co napisal Jabol. Kazdy swoje chwali. Podsumowujac - dobrze ze mamy wybor i kazdy moze wybrac to co mu pasuje najlepiej. Ten post edytował pixsoul 29.07.2009, 22:22:30 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 04:14 |