![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 1 Dołączył: 22.06.2009 Skąd: Londyn, UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, zastanawiałem sie nad kupnem iMac, wersja 24 calowa.
Teraz mam pytanie czy się opłaca, wszyscy profesjonaliści sobie chwalą te komputery wraz z ich systemami wszczegolnosci, graficy ja zajmuje się Web Developingiem, i mam pytanie, czy do pisania kodu dobry był by taki sprzęt? Zdaje sobie sprawę ze do pisania kodu wystarczy Atari o.0 ale chciałbym pracować na czymś na prawdę dobrym. Może ktoś posiada ten sprzęt, jak go oceniacie? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Teraz troszkę zadam Wam zagadkę logicznę. Celuje tutaj w pewną grupę osób. Jakbym się Was zapytał czemu płacicie za Windows skoro Linux też jest świetną i w pełnie funkcjonalną platformą, na której można bez probelmu programować z pewnością znaleźlibyście bardzo wiele argumentów. A użytniwnicy Linuksa by się z Wami kłócili że wcale tak nie jest. To jest podobna sytuacja, użytkownicy Apple po prostu znajdują tam coś dla siebie co jest warte tej ceny. Sytuacja analogincza, prawda?
Ciekawe jest dla mnie też, że na jabłószko jadą głównie zachwalacze windowsa. Pewie ma to troszkę związku z faktem, że Linux od dłużsego czasu wzrouje się już tylko na Mac OSie (ciągnie od niego pełnymi garściami). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 21:26 |