![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 1 Dołączył: 22.06.2009 Skąd: Londyn, UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, zastanawiałem sie nad kupnem iMac, wersja 24 calowa.
Teraz mam pytanie czy się opłaca, wszyscy profesjonaliści sobie chwalą te komputery wraz z ich systemami wszczegolnosci, graficy ja zajmuje się Web Developingiem, i mam pytanie, czy do pisania kodu dobry był by taki sprzęt? Zdaje sobie sprawę ze do pisania kodu wystarczy Atari o.0 ale chciałbym pracować na czymś na prawdę dobrym. Może ktoś posiada ten sprzęt, jak go oceniacie? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@sztosz:
Cytat Już nie wspomnę o tym że MacBook to tylko 13 calowa matryca. Z drugiej strony: "coooo? taka sama rozdzialka jak w macbooku i kilogram ciezszy i 2 cale wieksze wiekszy lapek?(IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) ?" -- Pozatym mozna stosowac SOM#1 - "sorry, nie wiem, nie mam windowsa" - hej, jakie mielismy haslo do routera? - a nie masz zapisanego? - system reinstalowalem - <facepalm> -- @erix: Cytat Wiesz, w czasach PowerPC może ta platforma była atrakcyjna, teraz to tylko różni się obudową, IFL-em i logo. Atrakcyjna? chyba dla programistow assemblera pod PPC Cytat Choćby dlatego, że architektura była inna niż x86? Jak wyzej. To tak samo OS X jest atrakcyjny bo jest inny nic windows. Ten post edytował dr_bonzo 29.07.2009, 17:51:40 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 09:42 |