![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 4 Dołączył: 6.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej,
Mam problem z uzyskaniem dostepu poprzez PHP do bazy danych. Wszystko dziala na localhoscie z takimi parametrami:
Skrypt, poprzez ktory probuje sie dostac wyglada nastepujaco:
Gdy loguje sie do MySQL-a poprzez linie komend wszystko jest okej
Moje jest jakas "specjalna" opcja w php.ini albo my.conf ktora musze dopisac / zaznaczyc / odznaczyc ? Prosze o pomoc, pozdrawiam Michal (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował MiChaSSs 11.07.2009, 15:55:53 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 11.03.2009 Skąd: Cieszyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie chce tworzyć nowego watku więc zapytam tu
mam podobny problem i nie wiem już co jest nie tak Kod <?php $test = @mysql_connect($server,$login,$haslo); if (!$test) { exit('cos sie zjebalo'. mysql_error()); } echo'dziala'; ?> nie mam już pojęcie co robie nie tak że nie chce mi się połączyć z baza przez cmd zwyczajnie się łączę beż problemu a tu nie chce próbowałęm już chyba wszystkich sposobów ma ktoś jakiś pomysł czemu to nie chce mi zadziałąć może to śmieszny problem ale nie wiem co jest nie tak Ten post edytował Coyot121 28.07.2009, 11:17:08 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 04:08 |