![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 2 Dołączył: 18.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Zabawę z klasami zacząłem niedawno i chciałbym, żeby panowie ocenili czy ta poniższa jest cokolwiek warta.
Powód edycji: [erix] przeniosłem
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 2 Dołączył: 18.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałem napisać stronicowanie wyłącznie do mysql. Pilsener kod, który podałeś jest chyba ze skryptu stronicowania Dariusza Majgiera (głowy nie dam).
Ten post edytował Sekwer 23.07.2009, 19:23:11 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałem napisać stronicowanie wyłącznie do mysql. Pilsener kod, który podałeś jest chyba ze skryptu stronicowania Dariusza Majgiera (głowy nie dam). Bez sensu. Kogo obchodzi, jakie dane stronicujesz? Źródło danych nie powinno mieć w takim przypadku znaczenia. Nie ważne, czy dane pochodzą z pliku *.txt, zserializowanej tablicy, bazy mysql, pgsql, oracle, firebird, pliku *.xml, czy diabli wiedzą czego jeszcze, to klasa, czy funkcja ma działać. Jeśli tak nie jest, to pojawił się błąd projektowy. Radzę zapoznać się z oklepanym wzorcem MVC, a w szczególności z warstwą modelu. Ten post edytował Speedy 24.07.2009, 00:16:57 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 21:18 |