![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 372 Pomógł: 1 Dołączył: 13.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Ucze się php i jużmniej wiecej umiem funkcje i klasy i chciałbym pójśc dlalej w obróbkę grafiki przez php i inne funkcje. Zawsze ciekawiło mnie jak w php można wpisuwac cos do inputa, tzn tak chyba robią boty. Mógłby mi ktoś udzielic odpowiedzi? Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Tzn ja wychodzę z założenia, że człowiek po studiach ma pojęcie i raczej na pewno ma Z naciskiem na raczej. Papier nie jest wyrocznią, bo ten sobie powiesi na ścianie, ale jak posadzisz przed klawiaturę przy problemie, może nie być już tak ciekawie. [; vide: Cytat Jednak znam wielu, wielu ludzi młodszych od siebie (nawet 13 latków) którzy są poprostu zajebiści!! Cytat CRON połączony z cURL'em to dla mnie w tym przypadku próba wyważenia otwartych drzwi. Ale niby po najmniejszej linii oporu, bo nie musi (w przypadku forum) inicjować wszystkiego od zera. (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) Osobna kwestia, że to rozwiązanie na łatwiznę. Cytat wiem, że wpadają tu dzieci po szkole hakerów gdzie nauczyły się w JS sprawdzać wersje przeglądarki i myślą, że cos potrafią. Chciałem poszerzyć swoją wiedzę. Najlepiej ją poszerzać samodzielnie: tandem problem + dokumentacja/google. I powiem tak - z własnych przeżyć - gdy chcesz coś napisać na forum, poszukaj trzy razy schodząc za każdym razem z kompa. Przy mniej więcej drugim-trzecim podejściu w google znajdujesz, czego chcesz. [; |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 23:43 |