![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 372 Pomógł: 1 Dołączył: 13.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Ucze się php i jużmniej wiecej umiem funkcje i klasy i chciałbym pójśc dlalej w obróbkę grafiki przez php i inne funkcje. Zawsze ciekawiło mnie jak w php można wpisuwac cos do inputa, tzn tak chyba robią boty. Mógłby mi ktoś udzielic odpowiedzi? Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 32 Dołączył: 14.04.2008 Skąd: Lenkowski.net Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ten temat nie ma sensu, to jak dla mnie blipowa rozmowa, ale gościu szukał szerszego grona wyznawców. Nie uważam że to źle, ale to chyba zły temat (raczej dać to do hydeparku czy coś).
Każdy z nas zaczynał. Ja od Vademecum PHP. Najważniejsze to wiedzieć co się chce osiągnąć. W PHP możesz osiągać różne fajne rzeczy. Na tej stronie (php.pl) znajdziesz obszerny tutek dotyczący PHP GD, czyli generowanai grafiki. Ja jednak polecam Ci zacząć naukę baz danych, bo to one tak naprawdę są podstawą PHP (do tego musisz nauczyć się SQL'a). Poszperaj w necie. Ja osobiście polecam beldzio.pl (chyba taki ma to adres). Tam duzo o crackingu i takich pierdach (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Co do 'hakerzy to programiści po studiach'. Mam 18 lat, nie jestem chakerem, nie kręci mnie to, poza tym, nikt powazny nie powie o sobie haker. Jednak znam wielu, wielu ludzi młodszych od siebie (nawet 13 latków) którzy są poprostu zajebiści!! Ten post edytował MWL 23.07.2009, 16:05:48 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 06:00 |