Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Wybor sieci/telefonu, porady
Ruda Grażyna

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Nie wiedzialem gdzie sie wkleic z tematem (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/wstydnis.gif)

Za miesiac konczy mi sie kolejna umowa w sieci Play,otrzymalem calkiem rozsadna propozycje na nowy abonament 24/36 m-cy.(45zl)
-100minut darmowych do wszystkiech
-3 miesiace bez abonamentu
- kolejne dwa miesiace abonament -50%

Mimo wszystko czy moge sie Was podpytac jak jest w innych sieciach na dzien dzisiejszy oraz jakie telefony preferujecie?
Za wszelkie rady z gory dziekuje (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Asmox

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Powiem wam, że z każdymi nowymi operatorami tak jest. Era, Plus i Orange nie lubią mieć konkurentów, a zwłaszcza nowych, więc gnoją Play jak tylko się da. Najchętniej podwyższyli by ceny połączeń do tego operatora o 1000%, ale to by była niestety przesada.
Na szczęście sytuacja za kilka lat się ustabilizuje i play będzie na równi z pozostałymi operatorami, zwłaszcza że coraz więcej osób się decyduje na tę nową sieć.
Jeśli chodzi o mój gust, to wybrałem Erę i telefony z serii Nokia.
  • Czemu Era? Moja rodzina ma w erze i do nich właśnie najczęściej dzwonię. A podobno działa jakaś oferta "w rodzinie za darmo", więc chyba przedłużę umowę na MIXa. Biorę MIXa ponieważ nie zarabiam jeszcze (nie stać mnie na abonament), ale dają fajne telefony w niskich cenach, w zamian za zobowiązanie, na przykład 2 lata doładowań.
  • Czemu Nokia? Nokia to najlepsza firma według mnie produkująca telefony Uniwersalne, z największą liczbą funkcji i mające świetlny styl (Nokie wg. mnie wyglądają najlepiej). Niestety w multimediach spisują się kiepsko. Szczerze powiem, że gdybym słuchał muzyki na telefonie i oglądał filmy, wybrał bym Sony Ericssona. Ale ponieważ moim zdaniem do słuchania muzyki lepsza jest empetrójka wolę Nokie
~Ruda Grażyna jeśli chodzi o Ciebie, na Twoim miejscu zostałbym w Play. Zawsze lepiej jest przedłużyć umowę, niż zawierać nową, a poza tym 100 minut do wszystkich to bardzo dużo, jeśli mało rozmawiasz możesz nawet powiedzieć znajomym żeby puszczali sygnał i oddzwonisz, jeśli ktoś nie lubi dzwonić na Play. Ale jak już mówiłem, w końcu przestaną atakować Play i znowu będzie tanio. A poza tym tylko Heyah jak na razie robi "a do Play - drożej".

Ten post edytował Asmox 23.07.2009, 11:36:43
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 8.08.2026 - 20:06