![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 20.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie!
Stworzyłem ostatnio skrypt, który loguje się na curl'em na rapidshare i pobiera wpisany przeze mnie link na mój serwer, jednakże zadanie programisty polegałoby na tym, aby przerobić ten skrypt tak, aby nie pobierał go na serwer tylko od razu na komputer użytkownika. Jakieś 3 tygodnie temu zleciłem to jednej osobie i wszystko działało, jednakże nie wiem dlaczego na chwilę obecną nie funkcjonuje. Zapraszam do kontaktu: gadu-gadu: 9449538, bądź PW. Pozdrawiam serdecznie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 3 Dołączył: 15.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@blooregard: widzisz że kolega nie jest techniczny i się go czepiasz. A potem wszyscy uważają że programiści to aspołeczne stado rozpuszczonych baletnic.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 890 Pomógł: 339 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
widzisz że kolega nie jest techniczny i się go czepiasz Techniczny, czy nie techniczny, jakby napisał: Potrzebuję takiego, a takiego skryptu. Mogę zaoferować max 500 zł. to od razu inaczej wyglądałaby rozmowa. A tak po raz kolejny czytamy słynne Będzie Pan zadowolony....[edit] ~itsme wszedł, będą warny za komentowanie ogłoszenia :] Ten post edytował sowiq 20.07.2009, 15:46:34 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 19:24 |