![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 20.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie!
Stworzyłem ostatnio skrypt, który loguje się na curl'em na rapidshare i pobiera wpisany przeze mnie link na mój serwer, jednakże zadanie programisty polegałoby na tym, aby przerobić ten skrypt tak, aby nie pobierał go na serwer tylko od razu na komputer użytkownika. Jakieś 3 tygodnie temu zleciłem to jednej osobie i wszystko działało, jednakże nie wiem dlaczego na chwilę obecną nie funkcjonuje. Zapraszam do kontaktu: gadu-gadu: 9449538, bądź PW. Pozdrawiam serdecznie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Cytat Przezabawne. Odrobina weneracji, nie jestem programistą, prowadzę firmę i oferując jakiekolwiek usługi to ja jako potencjalny "sprzedawca" ustalam kwotę. Jeżeli ktoś rzeczywiście będzie zainteresowany podjęciem się tego zlecenia to napiszę na komunikator lub tudzież wyślę prywatną wiadomość i będzie potrafił wycenić czas pracy jaki będzie musiał poświęcić danemu zleceniu Nie można było tak od razu? To forum pełne jest podobnie sformułowanych ofert, w których napaleni pseudo-biznesmeni szukają frajera do roboty za darmo albo za grosze. Jaka oferta taka reakcja. A co do stwierdzenia, że obie strony będą zadowolone: nie zawsze to, co jest zadowalające dla zleceniodawcy, jest równie zadowalające dla zleceniobiorcy. Cytat prowadzę firmę i oferując jakiekolwiek usługi to ja jako potencjalny "sprzedawca" ustalam kwotę. A ja, jako potencjalny "nabywca" wybiorę oferty konkurencji, bo są lepsze/tańsze/zapewniają lepszą obsługę posprzedażną/mają lepszy stosunek ceny do jakości itd. itp. To działa w obie strony: Cytat Jakieś 3 tygodnie temu zleciłem to jednej osobie i wszystko działało, jednakże nie wiem dlaczego na chwilę obecną nie funkcjonuje. Może właśnie dlatego, że oferta była nie trafiona do właściwej grupy docelowej (czytaj: doświadczonego programisty, którego skrypt nie posypałby sie po 3 tygodniach, ale ceniącego siebie i swoją pracę na tyle, że niestety, nie obie strony byłyby zadowolone) Nie rozumiem, w czym jest problem w podaniu konkretnych kwot. Ten post edytował blooregard 20.07.2009, 15:33:27 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 04:34 |