![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 10.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie.Chciałbym wyświetlić powtarzające się rekordy z dwóch tablic (assoc.)
W kodzie poniżej wyświetla mi ale tylko jeden rekord tyle razy ile jest powtarzających się rekordów w tablicach. Proszę o podpowiedz co powinienem przeanalizować...aby osiągnąć zamierzony cel. Może to jest bardzo proste ale nie mogę przejść tego problemu....
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powiedz lepiej jaką masz strukturę tych tabel w bazie bo możliwe, że po stronie mysql można to załatwić.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 10.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powiedz lepiej jaką masz strukturę tych tabel w bazie bo możliwe, że po stronie mysql można to załatwić. Piersza tabela to tylko "id" oraz "nr_tel" Druga tabela posiada te same kolumny plus kilka dodatkowych. Zamierzenie jest takie aby skrypt po znalezieniu takich samych rekordów "nr_tel" wyświetlał mi "nr_tel" oraz dane z pozostałych kolumn drugiej tabeli. W kodzie narazie ograniczyłem się do wyświetlenia samych "nr_tel" bo na tym etapie mam juz problem ....... Ten post edytował ravikw 19.07.2009, 14:26:17 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 15:17 |