![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam stronę w której wykorzystałem mod_rewrite na początku kodu mam <base href="adres" /> wszystko działa w ff. Jak wejdę w ie strona główna się pokaże dobrze, ale podstrony już nie działają poprawnie, nie ładuje css... Dlaczego?
Pozdrawiam
Powód edycji: [Spawnm] Przeniosłem.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
style, to nie możliwe że nie działają bo strona główna działa tylko w podstronach nie ładuje styli
jak mam menu to są normalne linki index/ oferta/ kontakt/ jak wejdę w kontakt/ to już link w menu wygląda inaczej jak chce przejść do oferty to mam kontakt/oferta/
Kod RewriteEngine On RewriteRule ^index/$ index.php RewriteRule ^oferta/$ index.php?page=oferta RewriteRule ^kontakt/$ index.php?page=kontakt RewriteRule ^wiadomosci/$ index.php?page=wiadomosci RewriteRule ^mail/$ index.php?page=mail RewriteRule ^foto/$ index.php?page=galeria RewriteRule ^foto/([0-9]+)/$ index.php?page=pokaz&id=$1 RewriteRule ^mail,send/$ index.php?page=mail_send na innej stronie mam tak samo i działa wszystko jest rozwiązanie dla tego problemu? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 04:28 |