![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 96 Pomógł: 0 Dołączył: 19.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam problem ze świeżo kupionym skryptem myGad zainstalowałem go na serwerze pod adresem opisowo.net i nie działają wogle linki w menu (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif) Panel Admina itp jest ok a to nie dziala.. Prosze o pomoc pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 27.01.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Posiadam stronę z opisami opartą na skrypcie myGaD.
Niestety wirus wykradł mi hasło z Total Commandera i wstawił u góry na stronie niewidoczną ramkę, która obniżyła stronę w dół. Chciałem to usunąć, ale nie wiem gdzie jest ten element. Sprawdziłem w kilku miejscach m.in. 'index.php' oraz '.../templates/nazwa_szablonu/index.tpl' ale tego tam nie ma. Ma ktoś jakieś pomysły, gdzie można to znaleźć ? ---------------------------------------------------------------------- Edit (28.07.2009): Jak do tej pory nie znalazłem jeszcze przyczyny pojawienia się ramki. Podmieniłem cache na serwerze oraz wszystkie pliki z nazwą index. Pewnie ten kod siedzi gdzieś w jakiejś tabeli:
Wiecie może gdzie tego szukać ? W Mozilli moja strona została już zablokowana: "Witryna zgłoszona jako dokonująca ataków!" Ten post edytował lukaszz 28.07.2009, 10:53:52 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 12:18 |