![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
Niech każdy kto się buntuje przeciw terroryzmowi w każdej postaci
odpowie na ten post jednym nazkiem "+" jako protes, współczucie dla ofiar i ich rodzin, chęć pogardzenia wszystkim co rodzi ból u drugiego czlowieka nic wiecej nie napiszę ......... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Post nie byl o dacie 11 wrzesnia byl o istotach ludzkich ktore tam stracily zycie .... czytaj posty .
ty rowniez. moje skoro komentujesz moje wypowiedzi. czy ja gdzies mowilem w jakiej sprawie wstawilem -? trzeci raz nie mam nastroju tego pisac. Cytat Mnie osobiscie do dania tego postu naklonila Wieslawa Szyborska swoim wierszem ...
ktorym? Cytat nic nie pisala o WTC ale wszycy wiedza o co chodzi i czy tylko dlatego ze bylo to o WTC nalezy mowic ze czlowiek ktory zdobyl NOBLA pasjonuje sie USA ???
1. skoro chcesz mowic o ofiarach ataku na wtc to mow. czy ja ci kaze wyrazac opinie na okreslony temat? 2. szczerze frapuje mnie "ten" wiersz. nie byl o wtc ale "bylo to o WTC". prosze wyjasnij jak mozesz. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 09:03 |