![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kiedys dorwalem gotowy formularz na maila i dzialal teraz jednakze chcialbym go rozbudowac i nie wiem co robie zle:
Podstawowa wersja:
Takie cos dziala i po odpowiedniej modyfikacji uzupelniam sobie caly formularz a tam gdzie jest Elseif (ktory sprawdza czy wszytko jest wpisane) robie sobie funkcje mail i wysylam formularz tam gdzie chce. Teraz jednak nastapil problem poniewaz formularz jest bardzo rozbudowany i musze sila rzeczy podzielic go na podstorny dlatego chce zrobic takie cos : Wybieramy rodzaj -> wedle rodzaju pojawiaja sie kolejen tabelki -> pozniej podsumowanie -> wyslij czyli chce zrobic cos takiego :
To co napisalem to tylko szablon tak naprawde mam tam duzo wiecej tresci... Prosze o pomoc! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cały system switcha jest swietny dorobilem tam jednego IFa w wyborze zgloszenia i wszystko przechodzi tak jak powinno jest tylko jeden problem
Zmienne przechodza tylko raz, za drugim razem juz ich nie ma czyli. Pewnikiem odpowiedz czy tez sposob jest prosty ale nie jestem na tyle ogarniety zeby na niego wpasc... 1Formularz (zmienna $imie) -> go?=kolejne (zmienna $imie sie wyswietla) -> go?kolejne_kolejne (zmienna $imie sie nie wyswietla) Domyslam sie ze to dlatego iz post wysyla tylko raz te zmienne do kolejnego case'a. Co z tym fantem? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.10.2025 - 06:43 |