![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kiedys dorwalem gotowy formularz na maila i dzialal teraz jednakze chcialbym go rozbudowac i nie wiem co robie zle:
Podstawowa wersja:
Takie cos dziala i po odpowiedniej modyfikacji uzupelniam sobie caly formularz a tam gdzie jest Elseif (ktory sprawdza czy wszytko jest wpisane) robie sobie funkcje mail i wysylam formularz tam gdzie chce. Teraz jednak nastapil problem poniewaz formularz jest bardzo rozbudowany i musze sila rzeczy podzielic go na podstorny dlatego chce zrobic takie cos : Wybieramy rodzaj -> wedle rodzaju pojawiaja sie kolejen tabelki -> pozniej podsumowanie -> wyslij czyli chce zrobic cos takiego :
To co napisalem to tylko szablon tak naprawde mam tam duzo wiecej tresci... Prosze o pomoc! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A czy mogłbys napisac mi szablon jak to ma dzialac to ja wtedy postaram sie go przeanalizowac i wykozystac w moim problemie?
Bylbym bardzo wdzieczny |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 11:59 |