![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 4 Dołączył: 29.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
szukam jakiegoś fajnego szablonu na portal o sobie i ogółem. Znalazłem coś takiego: link, ale czegoś mi tu brakuje. Chce, żeby to było jakby w stylu Visty black. Kolor właściwie obojętny. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 192 Pomógł: 13 Dołączył: 16.11.2007 Skąd: Żory Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Tak więc, popatrz sobie na te szablony, zobacz mniej więcej jak wyglądają poszczególne elementy i potem spróbuj coś swojego, jak Ci nie wyjdzie to ew. poczytaj jakieś poradnik i nie przestawaj trenować (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) Aha i najważniejsze, jeżeli zrobisz szablon i będzie Ci się podobać, to zapisz sobie go i oglądnij ponownie po paru h. Ja mój pierwszy szablon zrobiłem w paintcie (na prawde), było to czarne tło i 5 pikselowy gradient na menu i treść. Z początku bardzo mi się podobał, lecz po jakimś czasie uznałem, że na nic się nie przyda (i tak nie miałem czym piociąć chyba, że używając kopiuj, utwórz nowy dokument i wklej).
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 15:09 |