![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 201 Pomógł: 5 Dołączył: 15.07.2008 Skąd: Kłodzko Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam
Pisze skrypt do darmowego, automatycznego pobierania plików z serwisu RapidShare.
Skrypt nie działa, bo docelowy skrypt musi odebrać zmienną "dl.start=Free" jako POST a nie GET. W manualu nie udało mi się znaleźć opcji która umożliwiła by ni to umożliwiła. Co mam zrobić aby wysłać dane GETem a nie POSTem? (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) Ten post edytował akurczyk 4.07.2009, 23:21:32 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 201 Pomógł: 5 Dołączył: 15.07.2008 Skąd: Kłodzko Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Już sobie z tym poradziłem. Zrobiłem literówkę, a curl nie wywalił żadnego błędu więc pomyślałem że to problem z rapidem. Mam jeszcze jeden problem, skrypt którego kod jest poniżej, wyświetla link do pliku, jednak jest on aktywny dopiero po 60 sekundach. Jak zrobić aby php odczekało te 60 sekund, zanim pobierze ten plik. Czy nie będzie wtedy jakiegoś problemu z maksymalnym czasem pobierania(przeglądarka,apache)/parsowania(php) strony??? Co do pobierania plików, to chciałem używć wgeta (ten skrypt ma automatycznie pobierać pliki z rapida na Linuksie).
Ten post edytował akurczyk 6.07.2009, 11:59:00 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 04:01 |