![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 5.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z grupą wolnych programistów stworzyliśmy katalog stron internetowych http://ropio.org, który ma być wyzwaniem dla istniejących katalogów. Jest to katalog o prostej budowie i przejrzystej nawigacji. Nie stanie się ten katalog nigdy katalogiem web 2.0. Chcemy po prostu tworzyć katalog, z dobrymi jakościowo i unikalnymi zasobami. Proszę o ocenę.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 44 Dołączył: 14.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przy 20 calach jak wchodzę to strona zajmuje mi ok 1/4 a reszta to jest nic. Gdy myślałem, że zobaczę coś ciekawego w kategorii to się jeszcze bardziej rozczarowałem bo strona zmniejszyła się już o połowę i praktycznie nie było na co patrzeć.
Jeżeli chcesz wiedzieć co masz poprawiać to proszę: 1. Dodaj wyszukiwarkę - nie googlową bo wtedy to już nie bezie można odróżnić stron. 2. Teraz masz do wyboru: albo powiększysz napisy - czyli nazwy kategorii i podkategorie oraz dodać większe marginesy, albo i to jest chyba lepszym rozwiązaniem wrzucasz te kategorie w menu boczne (widziałbym je po prawej stronie) a po lewej ok. 6 stron: 3 najnowsze i 3 najlepsze/najpopularniejsze. 3. Nie wiemy jak wygląda strona gdy są już dodane strony - więc niby co mam oceniać? 4. Wyróżniłbym link do dodawania stron. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 06:33 |