![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 5.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Od jakiegoś czasu mam książkę "Php i mysql. tworzenie stron www. vademecum profesjonalisty. wydanie trzecie" i powoli, powoli zaczynam łapać php ![]() Do książki dołączona była płyta cd z gotowymi kodami, ale dla mnie nawet na tych gotowych kodach wyskakuje błąd" Cytat Warning: Wrong parameter count for fwrite() in c:\usr\krasnal\www\strony\przetworzzamowienie.php on line 80 Kod całego scryptu:
Szukałem w internecie, ale żadne rozwiązania takich błędów nie pomagały mi ;/ Korzystam z Krasnala, zainstalowany jest na domyślnej ścieżce, nic nie konfigurowałem/ zmieniałem. Z góry dziękuję za pomoc ps. wiem, że scrypt napisany bardzo chaotycznie, ale to mój pierwszy ;] Ten post edytował malymakar 5.07.2009, 15:33:24 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Cytat fwrite ($wp. $ciagwyjsciowy. strlen($ciagwyjsciowy)); // zapisanie pliku Argumenty f-cji rozdziela się przecinkami, nie kropkami. Cytat Warning: Wrong parameter count for fwrite() in c:\usr\krasnal\www\strony\przetworzzamowienie.php on line 80 Uwaga:zła ilość argumentów funkcji write() w pliku .. w linii 80 Wyraźnie masz napisane. Manual (php.net)+odrobina angielskiego. Ten post edytował blooregard 5.07.2009, 15:36:56 -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 20:39 |