![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
@Puciek
Pisz paszkwil, dawno nie publikowałeś, a mamy sezon ogórkowy ;] Skoro ~itsme jako moderator usunął, to miał jakiś powód i nie zrobił tego po to, abyś Ty dodał ponownie. Moderatorzy forum podejmują decyzje samodzielnie, nie muszą się z nich tłumaczyć. Nalezy je szanować, choć nie trzeba się z nimi zgadzać. Właściwa droga postępowania to złożenie reklamacji do ~itsme, w ostateczności do mnie. W ostatecznej ostateczności do Zarządu Php.pl, który może podjąć decyzję i nakazać mi to czy tamto. +10 do poziomu ostrzeżeń za świadome i celowe zignorowanie moderatora i za Cytat (...)przed kolejna moderacja wskaz mi punkt w regulaminie ktory zlamalem III. Prawa i obowiązki, Pkt 3 ppkt. n @jaco Cytat To czemu nie brechtać tylko kasować śmieszny obrazek? winksmiley.jpg Dodam tylko, że zwróciłem Athlanowi na ten wynik uwagę i jak zwykle skasował mój komentarz... && @cichy Cytat Gdyby akceptował komentarze u siebie, to można by sie troche pośmiać i po krzyku. Ale taka reakcja.... rzal i bul! withstupidsmiley.gif Co ma forum.php.pl do tego, że wam Athlan komciów nie zaakceptował? !noticed, posty usuwam Btw, prosze nie dystuktować w Humorze na ten temat. Mój post ma być tutaj ostatnim w tej sprawie. Prywatnie. Może to i zabawne, nieszkodliwe, ale mam ten komfort, że wiem jaka atmosfera panuje w tej kwestii na # i wiem, że jest to ciąg dalszy serialu "mamy ofiarę, poznęcajmy się" i tak właśnie -negatywnie - można to odbierać. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() TAO programowania Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 3 Dołączył: 25.03.2003 Skąd: ze słoika Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Przepraszam za pozna odpowiedz ale bylem zajety rabowaniem, gwalceniem oraz odprawianiem czarnej mszy.
I lecimy od dolu, z racji na prozby zalaczam ten obrzydliwy i w koszmarnym guscie obrazek. Cysiatron, akurat twoja decyzja jest tutaj zaskarzona wiec twoje zdanie czy zostaje czy nie jest hwaa warte. Ty z kolei w dalszym ciagu nie wskazales mi ktory punkt regulaminu zlamalem, chociaz wymaga tego od ciebie regulamin (ktory kazdy musi tak samo przestrzegac, od usera po swieta marie, od wczoraj nie dziwice). It'sme, nie bede sie powtarzal, napisalem dlaczego olalem decyzje moderatora (zreszta sam przyznales ze wlasnie chodzi o to ze jest to konmkretnie Athlan XV Zwersjonowany) i skoro nie ma anarchi, to prosze mi wskazac KTORY punkt regulaminu w ktorymkolwiek momencie mojego dzialania zlamalem. Bo takie usuwanie postow i wklejanie warnow "bo tak", to jest wlasnie anarchia. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.06.2025 - 06:01 |