![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
@Puciek
Pisz paszkwil, dawno nie publikowałeś, a mamy sezon ogórkowy ;] Skoro ~itsme jako moderator usunął, to miał jakiś powód i nie zrobił tego po to, abyś Ty dodał ponownie. Moderatorzy forum podejmują decyzje samodzielnie, nie muszą się z nich tłumaczyć. Nalezy je szanować, choć nie trzeba się z nimi zgadzać. Właściwa droga postępowania to złożenie reklamacji do ~itsme, w ostateczności do mnie. W ostatecznej ostateczności do Zarządu Php.pl, który może podjąć decyzję i nakazać mi to czy tamto. +10 do poziomu ostrzeżeń za świadome i celowe zignorowanie moderatora i za Cytat (...)przed kolejna moderacja wskaz mi punkt w regulaminie ktory zlamalem III. Prawa i obowiązki, Pkt 3 ppkt. n @jaco Cytat To czemu nie brechtać tylko kasować śmieszny obrazek? winksmiley.jpg Dodam tylko, że zwróciłem Athlanowi na ten wynik uwagę i jak zwykle skasował mój komentarz... && @cichy Cytat Gdyby akceptował komentarze u siebie, to można by sie troche pośmiać i po krzyku. Ale taka reakcja.... rzal i bul! withstupidsmiley.gif Co ma forum.php.pl do tego, że wam Athlan komciów nie zaakceptował? !noticed, posty usuwam Btw, prosze nie dystuktować w Humorze na ten temat. Mój post ma być tutaj ostatnim w tej sprawie. Prywatnie. Może to i zabawne, nieszkodliwe, ale mam ten komfort, że wiem jaka atmosfera panuje w tej kwestii na # i wiem, że jest to ciąg dalszy serialu "mamy ofiarę, poznęcajmy się" i tak właśnie -negatywnie - można to odbierać. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
ok napiszę
Puciek uznałem Twój obrazek za mało stosowny i mało smaczny. Choć śmieszny. Nie mniej tworzymy społeczeństwo i nie chcę aby w tym społeczeństwie znęcano się nad userem bo napisał coś za co inni mogliby się wstydzić. Czy postąpiłem słusznie nie wiem - scanner zwrócił mi uwagę powiedział że przesadziłem. Jeżeli popełniłem błąd to go naprawie. Wystarczy napisać na PW. CO nie zmienia faktu że Ty tego poprostu nie zrobiłeś a swój post zmieniłem tym samym olewając moderatora decyzję. Zachowujmy się jak rozumni ludzie masz problem napisz mi na PW a nie szalejesz jakby Ci lizaka zabrano. i nie mniej pretensji do cysiaczka postepuje słusznie gdyż zmieniasz decyzje moderatora bez uzgodnienia tego z nim - droga dojścia do kompromisu nie zaczyna się od JA MAM ZAWSZE RACJĘ I NIE MUSZĘ TEGO UZGADNIAĆ. Jest Administracja są moderatorzy i opiekunowie - nie ma anarchii zatem przemyśl swoje postępowanie napisz mi na PW dlaczego mam zmienić zdanie ale Ty napisz bo to Twój temat chyba że to jest poniżej Twojej godności ... Tyle w temacie ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 19:28 |