![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
Niech każdy kto się buntuje przeciw terroryzmowi w każdej postaci
odpowie na ten post jednym nazkiem "+" jako protes, współczucie dla ofiar i ich rodzin, chęć pogardzenia wszystkim co rodzi ból u drugiego czlowieka nic wiecej nie napiszę ......... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
mnie nie dopadly media daleko do tego (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)
zgadza sie ze tamta sytuacja byla i jest zbyt glosno omawiana w roznych mediach .... i mozna jej miec dosyc, ale ..... 1. 3 tysiace ludzi (okolo 4 szkoł podstawowych) zniknelo, nie ma - to nie jest trzesienie ziemi, powodz, wulkan to jest dzialanie czlowieka i to smuci mnie najbardziej - z jaka latwoscia im to przyszlo 2. nie interesuje mnie czy to sie stalo w USA czy tez ZSSR czy na Majorce jest to tak samo straszne 3. + nie sa dla USA sa dla ludzi ktorzy tak zgineli sa dla ich rodzin i dla nas samych 4. nie rozumiem (i nawet nie chce probowac) Polakow ktorzy stawiaja tu - lub twierdza ze Ameryce sie to nalezalo - nigdy nikomu nie zycze takiego losu jaki spotkal tych ludzi w wierzowcach nikomu to sie nie nalezy 5. Sadze ze czas zakonczyc ten temat. Jeszcze raz powiem moja prosba byla kierowana do ludzi, ktorzy wspolczuja innym [nie musi byc koniecznie tragedia z 11 wrzesienia mozemy porozmawiac o 17 wrzesnia mozemy mowic o innych bolaczkach wspolczesnego swiata] +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ zawsze i wszedzie dla ofiar wszystkich tragedii i nieszczesc wiadomych, naglasnianych i tych o ktorych sie kiedys dowiemy ...... lub niedowiemy Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 22:25 |