![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 2.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcial bym dynamicznie includowac pliki petla(chodzi o to zeby nie trzeba bylo ponownie odpalac skryptu przy zmienie jednej funkcji z includowanym pliku), PHP pluje sie ze nie mozna ponownie zadeklarowac funkcji. Wiem o tym ze mozna wykonywac evalem albo uzywac do tego "php -r" ale dla mnie to ostatecznosc. Prosze o pomoc.
Przykład:
Plik "plik.php":
Ten post edytował tracerout 2.07.2009, 14:06:46 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 2.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
KLIK <-- Prosze bardzo, oto jeden z przykladow, mojego autorstwa, ze PHP nie trzeba uzywac tylko w "konwencjonalny" sposob. Wystarczy na dowolnym shellu (z php) wydac komende "php jbot.php" (po edycji danych do zalogowania w pliku jbot.php ofc) i juz mamy dzialajcego przez kilka dni bota na jabbera.
A wracajac do tematu, wiem ze to nie najlepszy pomysl, biorac pod uwage to ze php ZEND(?) nie stworzylo do tego specjalnej funkcji, ale bardzo ulatwilo by to moja prace. Tak wiec ponawiam prosbe o pomoc. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 12:41 |