![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 23.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Jakie znaczenie przy pozycjonowaniu ma :
Powód edycji: [erix] przeniosłem
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 372 Pomógł: 1 Dołączył: 13.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tzn ja jestem słabym pozycjonerem, więc mogę sięmylić
- Z tego co wiem to chyba nie ma specjalnej różnicy o ile masz przekierowanie 301 z indexa (podobno html jest lepiej traktowany, ale to raczej głupota) - Double Context (chyba to tak sie pisze (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif) ) - podwójna treść google potraktuje to jako brak uniklaności. Tak samo jak dodasz do google stronę www.nazwa.pl i nazwa.pl to googl może ją uznać, że jedna strona jest kopią drugiej strony - Linki dynamiczne nie powinny być za długie, google obniza za to stronę w wynikach - zrób linki statyczne strona.pl/md-test/d-6/cat-7/name-test - O to są spory, dla mnie jest brana jako jeden z ważniejszych (tu zdania sa podzielone) - Tu są jeszcze większe spory, niektórzy mówią, że z validacją google szybciej Cie indexuje + daje Ci lepszą ocenę (np. pozycje w wynikach) Najważniejsze czynniki dla googla: - Długość domeny w sieci ( o ile była zaindexowana i ktoś o nią dbał) - Treść strony - ważne, żeby jak najmniej rzeczy było skopiowane - Linki zewnętrzne - linki z innych stron do Twojej Ten post edytował Watt 2.07.2009, 09:31:03 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 10:06 |