![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 18.05.2007 Skąd: NiEmIaStO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam w templatce taką funkcję {image} która wywołuje obrazek.
Obrazki wyświetlaja się w różnej rozdzielczości, jak zrobić tak aby wyświetlały się zawsze w tej samej rozdzielczości. Pytanie jak przypisać "width i height" do funkcji {image} Ten post edytował marcincompl 1.07.2009, 09:53:32 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 18.05.2007 Skąd: NiEmIaStO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A wieć zrobiłem tak kod html:
CODE <div id="obrazek">{image}</div> i w css: CODE div.obrazek img{ width: 123px; height: 3px; } zamknąłem w div ale coś nie działa, może pokręciłem coś..... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 3 Dołączył: 17.05.2004 Skąd: Nowhere Land Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A wieć zrobiłem tak kod html: Kod <div id="obrazek">{image}</div> i w css: Kod div.obrazek img{ width: 123px; height: 3px; } zamknąłem w div ale coś nie działa, może pokręciłem coś..... div.obrazek -> <div class="obrazek"> div#obrazek -> <div id="obrazek"> Ponieważ będziesz pewnie używał tego div'a więcej razy na stronie, zmień sobie tylko w kodzie na "id" na "class" i będzie ok. Kod <div class="obrazek">{image}</div>
Ten post edytował zeulus 1.07.2009, 12:19:19 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 16:02 |