![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 3 Dołączył: 23.12.2008 Skąd: Piaseczno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam po długiej przerwie :-))
Jaki sposób sugerujecie na wysyłanie meilem wygenerowanego fpdfa ? Jak dotąd generowane fpdfy (pliki PDF wygenerowane poprzez klasę fpdf) muszę zapisywać lokalnie i załączać do poczty po stronie klienta ale chciałbym aby po kliknięciu w odpowiedni link serwer wysyłał mi odpowiedniego fpdfa jako załącznik do meila do odpowiedniego odbiorcy. Bardzo dziękuję z góry za podpowiedzi :-) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 3 Dołączył: 23.12.2008 Skąd: Piaseczno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jednak jest jeszcze prostszy sposób w przypadku korzystania z fpdf.... :-)
Przytaczam przykład....
Mam tylko z tym pewien problem a mianowicie po wykonaniu $pdfdoc = $mypage->Output("", "S") (zrzut zawartości pdf do zmiennej $pdfdoc) ale przed wyświetleniem pliku w przeglądarce poprzez ponowne wykonanie Output(), czyli $mypage -> Output() nie mogę nic dodać do wyświetlanej zawartości pdf np. poprzez Cell() Czy mógł by mi ktoś poradzić jak to zrobić? Dzięki! Czy nie da się zmienić zawartości stworzonego PDFa "pomiędzy" kilkakrotnym użyciem metody Output() ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 05:51 |