![]() |
![]() |
![]()
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
Cytat początkujący programista nie powinien od tego języka zaczynać w takim razie oświeć nas od czego powinien zaczynać początkujący? Cytat Przykłady jak dla dzieci, takie zbyt łopatologiczne tłumaczenie być może takie trafia do umysłu? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@nieraczek: Pytanie jest proste: Od jakiego języka zacząć? A ty mi mówisz że lepiej jest zacząć w Symphony zamiast ASP.NET MVC? WTF ?!? I odpowiadając na pytanie, pójdę za ~batmanem, w C# o wiele łatwiej mi się cokolwiek pisało, jak czegoś nie wiedziałem to szybko w dokumentacji sprawdziłem, a potem szło z górki bo prosta a przydatna rzecz: nazewnictwo jest intuicyjne. Do tego mamy świetne IDE w postaci Visual Studio, gdzie może pierwsza godzina jest trudna, ale potem pisanie i uczenie się języka idzie bardzo szybko i sprawnie. A debugowanie aplikacji aby wyłapać swoje pierdołowate błędy początkujące to bajka. Dlatego na pewno lepiej zaczynać od C# niż poronionego PHP (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 23:07 |