![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 14.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
ostatnio zastanawiałem się jak podpiąc daną domenę pod serrwer WWW z poziomu php. Czy ktoś już robił cos takiego? Czy musimy posiadać specjalny serwer(powiedzmy dedyk czy vps) ? Raczej jest to wykonalne tylko nie mam pojęcia jak sie za to zabrac. Założmy ze domena posiada prawidłowo wpisane dnsy dla naszego serwera. Prosze o sugestię/pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat , szczerze to nawet nie wiem czy da się zrobić aby wszystkie domeny dało się delegować bez podpinania, mam nadzieje że wystarczająco wyraźnie to napisałem Większość registrarów udostępnia własne DNS-y, to raz. Dwa - w standardzie jest tak, że możesz po prostu przekierować wszystkie żądania domeny na dane IP. [; Cytat W mod_rewrite mialbym wyciągac nazwe domeny i kierowac ją na okreslony podfolder? No na przykład. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 17:59 |