![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 365 Pomógł: 8 Dołączył: 16.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Czy znacie jakieś strony na których można podszywać się pod Googlebota? ps: Wiem, że jeśli tutaj się pojawią to w większości webmasterzy poprawią swój kod;P |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 365 Pomógł: 8 Dołączył: 16.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapewne wielu z was korzysta z idg.pl.
Tam testy były dostępne "tylko" po wysłaniu sms. Kiedyś zorientowałem się, że można mieć pełny dostęp wchodząc jako Googlebot. Piszę o tym tylko dlatego, że ostatnio wszystko jest dostępne dla każdego. Dzięki temu mogłem sobie poczytać to i owo za free. To jest powód dla którego chcę mieć adresy takich stronek -> bo będę mógł mieć coś ciekawego na nich za free |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapewne wielu z was korzysta z idg.pl. Tam testy były dostępne "tylko" po wysłaniu sms. Kiedyś zorientowałem się, że można mieć pełny dostęp wchodząc jako Googlebot. Piszę o tym tylko dlatego, że ostatnio wszystko jest dostępne dla każdego. Dzięki temu mogłem sobie poczytać to i owo za free. To jest powód dla którego chcę mieć adresy takich stronek -> bo będę mógł mieć coś ciekawego na nich za free Nie po to dają dostęp SMS, żebyś Ty wchodził do nich bez niego. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 890 Pomógł: 339 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie po to dają dostęp SMS, żebyś Ty wchodził do nich bez niego. Zgadzam się z Tobą, miałem nawet napisać to samo. Ale po chwili pomyślałem sobie - kurde, a czy używanie AdBlock'a nie jest tym samym? Przecież po to serwisy zamieszczają reklamy, żeby czerpać z nich zyski, a AdBlock pozbawia ich tej możliwości.
Ten post edytował sowiq 24.06.2009, 09:19:56 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 04:04 |