![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 2 Dołączył: 30.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcę zrobić coś takiego że np. mam sobie stronę z newsami i że jeżeli na jednej stronie będą się znajdowały trzy wpisy to tworzy stronę o nr 2 i tam ją zapisuje podobnie jak jest na forach, kiedyś widziałem podobny temat, ale nie mogę znaleść czy ma ktoś jakiś pomysł jak to zrobić?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 1 Dołączył: 19.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tresc pliku:
Autor:xyz Temat:test Tresc: Przykladowy news <--> Autor:xyz Temat:test2 Tresc: Przykladowy drugi news
Nie wiem czy to dokładnie o to Ci chodziło, na stronie teraz bedziesz musiał zrobić coś ala 1|2|3|4 (a ilość tego będzie zależne oczywiście od zmiennej $ileStron). Po kliknięciu w np. 2 nastąpi przesłanie zmiennej $i która będzie miała $i=2, najlepiej zrobić to chyba GET-em. Czyli każdy z tych liczb "1|2|3..." bedzie linkiem i np 2 bedzie miała url index.php?i=2. Edit: dodalem fora ktora to wypisuje, nie wiem czy to o to chodziło? Ten post edytował Derw 23.06.2009, 13:30:20 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 15:24 |