![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 19.06.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam, potrzebuje osoby ktora podlaczy skrypt pod moja strone, ogolnie chodzi mi o najprostrzy w swiecie skrypt ktory zostanie podlaczony pod moj layout, mysle ze godzinka pracy wystarczy. Platnosc paypal, prosze nie pisac PW, podajcie swoje ceny w temacie.
Pozdrawiam. Ten post edytował KoverPL 19.06.2009, 03:25:58 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 19.06.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Nie zrobienie skryptu tlyko podlaczenie go pod design, dlaczego ludzie na polskich forach sa tak bezczelni i aroganccy ? Jak komus nie odpowiada to co napisalem to niech poprostu nie pisze w tym temacie.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
Nie zrobienie skryptu tlyko podlaczenie go pod design, dlaczego ludzie na polskich forach sa tak bezczelni i aroganccy ? Jak komus nie odpowiada to co napisalem to niech poprostu nie pisze w tym temacie. no wlasnie zastanawiam sie dlaczego spolecdznosc php.pl jest taka wobec takich ogloszen ? moze dlatego ze nie lubi gdy jakiś laik wciska im kit o tym że to tylko godzinka ... a że jesteś laikiem to widać ... - nie wiadomoja jak wyglada grafika (PSD?(IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) ) czy pokrojona ? - jezeli nie pokrojona to oznacza ze poswiecic trzeba czas na stworzenie xhtml js css a to zajmuje tez okreslony czas - wdrozenie grafiki ... dwa slowa ale ile znaczen ... do jakiego systemu ? jakiego frameworka a moze cms-a ... a moze cos Twojego ... nie chce mi sie wiecej pytan zadawac gdyz szkoda mojego i innych czasu na Twoje obrazone stanowisko ... jednakze zastanawiajace jest jedno jak to sie dziejje ze na wszystkich polskich forach sa dla Ciebie bezczelni i aroganccy .... moze dostosowuja się do Ciebie .... nie pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 00:06 |