![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 246 Pomógł: 31 Dołączył: 13.11.2006 Skąd: się znamy? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej Wam ;-)
Mam do Was gorącą prośbę o pomoc! Moja dziewczyna jest na 4 roku psychologii Uniwersytetu Łódzkiego. Rozpoczęła właśnie badania potrzebne do jej pracy magisterskiej. Dotyczą one różnic pomiędzy pokoleniem Y (wiek 22-29 lat) a grupą ludzi w wieku 30-39 lat (pokolenie X). Dla jak największej wiarygodności badań i ich wartości potrzebna jest jak największa próba badanych. Badanie składa się z trzech testów, każdy po 30-50 pytań (bardzo ważne byście wypełnili wszystkie trzy - pojedynczy wynik jest bezwartościowy..). Tu mam wielką prośbę do Was! Na stronie http://sandrarogalska.pl możecie wypełnić wyżej wspomniane testy (oczywiście jesteście w wieku 22-39 lat). Wszystko jest w pełni anonimowe, zapisywane są jedynie informacje które wypełniacie (ręczę również, że zostaną one użyte wyłącznie w wyżej wspomnianym celu). Po zakończeniu ostatniego testu otrzymacie krótkie wyniki dotyczące Waszych osób :-) Jeśli możecie i macie chęci pomoc - proszę bardzo o wypełnienie i przesłanie dalej! Z góry, w imieniu mojej Sandry i własnym, bardzo Wam za to dziękuje! :-) Ps. Po zakończeniu i opracowaniu badań poinformuje Was o wnioskach :-) Ps.2. Będziemy bardzo wdzięczni Wam za wszelkie sugestie techniczne jak również merytoryczne (na pm) :-) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Osobiście nie widzę problemu w przyklejeniu kogoś wątku (oczywiście jeśli spełnia pewne kryteria), ale takie czynności raczej konsultuje się z resztą zespołu. Nie przypominam sobie sytuacji żeby ktoś o to prosił. Następnym argumentem jest to że ekipa robi coś dla was, użytkowników, więc wydaje mi się że przypięcie własnego wątku jest kiepską zapłatą za poświęcony czas.
(...) Zaraz dostaniemy po warnie za nabijanie postów i offtop w Hydeparku (sic!). Masz racje, ostrzeżenie powinieneś dostać. Dyskusje na ten temat powinny być prowadzone w odpowiednim dziale. Że jest to Hydeprak to nie znaczy że możesz pisać co Ci się żywcem podoba. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 19:34 |