![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 315 Pomógł: 1 Dołączył: 6.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zastanawia mnie skąd bierzecie zlecenia. Tak mnie to wzieło że aż wczoraj sobie kupiłem wyborczą, bo był dodatek z ofertami pracy, ale nic nie znalazłem. W necie na stronach z ofertami to tylko na praca.pl znalazłem jakieś oferty no i oczywiście na php.pl:) Ale to jest za mało. Muszą być inne źródła.
-- edit: zmienilem tytul (ortografia). a fe mister (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) A nie bo ja teraz go zmieniłem:))) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 296 Pomógł: 0 Dołączył: 9.05.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Niskie ceny? To spróbuj podać komuś cene 2000 za duzy projekt jak ma garść lamerów za 700 zł.
Na lamerach można się szybko przejechać. Olewać jełopów, którzy chcą realizować projekty sugerując się ceną. Wcześniej, czy później zrozumieją swój błąd. Ja jestem za stałym trzymaniem się stawek, bo - zgadzam się z enceladusem - zniszczymy ten rynek. To jedna z niewielu branż w tym kraju, gdzie można uczciwie zarobić. Nie zniszczmy tego rynku. Kto zaniża ceny, sam pod sobą dołki kopie. Jeśli my nie będziemy szanować swojej pracy, to inni też nie będą. Ja olewam kolesi, którzy mają wysokie wymagania za małe pieniądze. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.09.2025 - 23:45 |