![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 27.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Technologia LAMP (Linux Apache Mysql Php)
czas pracy 6 mc czekam na opinię monety kolekcjonerskie Ten post edytował gron 12.06.2009, 21:33:51 -------------------- monety od 1 zł
niezależny skup monet, katalog monet z cenami, numizmatyka dla inwestorów |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 121 Dołączył: 27.10.2007 Skąd: Poznań, Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mimo iż tematyka jak dla mnie całkowicie obca chciałem obejrzeć wyniki prac po tylu uwagach. Według mnie szata graficzna i rozmieszczenie poszczególnych elementów nadal sprawia wrażenie lekkiego chaosu.
Jednak zwróciłem uwagę na inny aspekt (całkiem przypadkiem). Mianowicie na stronie głównej w module "Promowane monety" znalazłem info o monecie: Jan III Sobieski popiersie PR70 cena 349,00zł. Wszystko wydaje się ok, ale po kliknięciu w link i przejściu na stronę widać "małą" niezgodność w cenie monety: tutaj 123,50zł. http://www.poradnik-numizmatyczny.pl/aukcj...rsie-PR-70.html Może to zamierzony efekt, ale mi wygląda na błąd... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 27.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może to zamierzony efekt, ale mi wygląda na błąd... był błąd... dzięki i posyłam plus -------------------- monety od 1 zł
niezależny skup monet, katalog monet z cenami, numizmatyka dla inwestorów |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 20:53 |