![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 1 Dołączył: 8.06.2009 Skąd: Sopot Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Czy ktoś może wie gdzie mogę znaleźć klasę albo jakiegoś tutoriala jak zrobić w formularzu automatyczne wgrywanie obrazka i tworzenie jego miniaturki jeszcze przed naciśnięciem "submit". Coś takiego jak ma allegro. Chciałbym to zaimplementować w moim skrypcie ale nie mogę znaleźć opisu i kodu. Tu wstawiam linka do przykładowej strony z "płatnym rozwiązaniem", które oczywiście mnie nie interesuje bo jest płatne... auto create Pozdrawiam, Darek |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 1 Dołączył: 8.06.2009 Skąd: Sopot Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za odp.
no tak mi się wydawało. Bo php nie wykona żadnej operacji przed naciśnięciem submit, rajt? Więc chyba przegogluję net teraz w poszukiwaniu rozwiązania "ajax + php auto upload".... pewnie jakiś javascript onChange w polu file też może to obsługiwać... Jakbyś może miał w głowie jakiś link do jakiego tutoriala albo scryptu który będę mógł sobie porozkmilać to będę wdzięczny.... Dobra cofam nie zauważyłem twojego linku... Już otworzyłem... Dzięki za pomoc.... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 13:42 |