![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 15.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie! Mam wielki problem ponieważ muszę wykonać formularz z elementami, których nie potrafię zastosować w praktyce :-/
Otóż potrzebuje jeszcze dwóch dodatków do formularza znalezionego na http://www.egrafik.pl/php-klasa-do-wysylan...e-mail,979.html Są to: - weryfikacja e-maila od użytkownika. Na tej samej stronie jest fajny skrypt, tylko, że gdy go wklejam do kodu php, przy próbie wysłania, weryfikuje mi, że podałem błędny adres e-mail razem z komunikatem, że e-mail został wysłany pomyślnie :-) - jeśli użytkownik nie zaznaczy dwóch checkbox'ów chciałbym, aby formularz upomniał go, że trzeba zaznaczyć te pola. Znawców php bardzo proszę o pomoc. A oto kod:
Ten post edytował cachaito 15.06.2009, 20:08:28 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 15.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wicepsik, oj ja niemądry. Twój kod (ten ostatni - o nim mówię) działa świetnie. Problem był jedynie taki, że niepotrzebnie wkleiłem to:
do pliku z formularzem, zgodnie ze wskazówkami na stronie z oryginalnym kodem. Checkboxy działają idealnie, ale ciągle widzę problem z tą weryfikacją e-maili. Otóż wysyła wiadomość, nawet po wyświetleniu komunikatu, iż e-mail jest nieprawidłowy. Da się coś z tym zrobić? Ten post edytował cachaito 15.06.2009, 22:02:03 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 12:23 |